RU  UA  EN

Середа, 16 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.50
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

16 жовтня

Всі новини

В Х дали оцінки Плану перемоги від Зеленського

Президент України Володимир Зеленський 16 жовтня у Верховній Раді представив План перемоги у російсько-українській війні, проте, судячи з дописів у Х, документ не вразив українців.

Зокрема іронічний коментар про План залишив відомий волонтер Ігор Лаченков.

"Що думаєте про план перемоги? Окрім слова потужно", - написав він.

Блогер Robert Zeltinsh підбив очевидний підсумок щодо документу, що був оприлюднений головою держави.

"План перемоги: ми перемагаємо, вони програють", - зазначив він.

Військовослужбовець ТРО Володимир Шередега, що наразі працює в органах ТЦК після поранення, також у жартівливій формі відреагував на суспільну критику Плану.

"Шо, ху**вий вам план ПЕРЕМОГИ? так а ви візьміть і самі зробіть класний ПЛАН! можете тільки критикувати, розганяти зраду і російське ІПСО", - написав він.

Також у Х почав набирати охоплення мем про те, як перемогти Росію шляхом військової операції, яка може бути у Плані засекреченим пунктом.

Народний депутат Роман Грищук теж не оминув можливості прокоментувати План перемоги. Він опублікував світлину з парламенту під час промови президента, з цитатою військовослужбовця Павла Петриченка, який став популярним у соцмережах.

"План перемоги, якщо спрощено! За Україною правда", - підписав фото нардеп.

Нагадаємо, План перемоги, який має примусити Росію "до справедливого завершення війни", складається з 5 пунктів (3 з яких засекречено), першим з яких йде "запрошення України до НАТО".