RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Фани "Реала" стали жертвами ІДІЛ в Іраку: опубліковані фото

Група терористів так званої "Ісламської держави" ІДІЛ в іракському місті Балад, розташованому в 125 км на північ від Багдада, здійснила напад на вболівальників футбольного клубу "Реал Мадрид", розстрілявши їх з автоматів АК-47.

Про це пише Telegraph, передає 112.

Уточнюється, що фани зібралися у місцевому кафе "Аль-Фурат". Внаслідок теракту загинули 16 людей, ще 28 – отримали поранення, пише Mirror.

За даними ЗМІ, на момент нападу в кафе було близько 50 фанів, коли щонайменше три збройних джихадиста кинули гранати, а потім відкрили вогонь по людях.

"Група терористів ІДІЛ, озброєних АК-47, увірвалася в кафе і почала безладно стріляти по тих, хто був усередині. Причини атаки? Вони не люблять футбол, вважають, що він – антимусульманський. Такі атаки можуть продовжитися. Це жахлива трагедія", — розповів президент клубу вболівальників Зіад Субхан AS.

Фото: mirror.co.uk

"Реал" висловив співчуття рідним і близьким жертв атаки. На знак жалоби на завтрашній поєдинок проти "Депортиво" мадридці вийдуть з чорними пов'язками на рукавах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше французький журналіст опублікував матеріал про те, як він півроку в рамках розслідування, втілившись, працював у ІДІЛ.