RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Розвідка дізналася про затримання на Донбасі російського офіцера за тероризм

Українська розвідка дізналася про затримання на окупованому Донбасі російського офіцера, який нібито пропагував серед бойовиків радикальні ідеї ісламізму і схиляв до участі в терористичному угрупованні "Даїш".

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

"З метою попередження звільнень з військової служби для дострокового повернення до Росії російським окупаційним командуванням спільно з ФСБ РФ вводяться методи залякування особового складу, в т.ч. за допомогою відкриття фіктивних кримінальних справ. 12 травня цього року за підозрою в поширенні ідей радикального ісламізму і можливій прихильності до терористичного угруповання "Даїш" затримано начальника штабу-заступника командира 1 мотострілкового батальйону 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК майора ЗС РФ Іскуженова Руслана Тулігеновича (на тимчасово окупованих територіях сходу України використовує прізвище прикриття Успанов)", - інформують у ГУР.

Як повідомляв "Апостроф", українська розвідка розповіла, як російські військові на окупованому Донбасі намагалися вчинити самосуд над своїм офіцером у зв’язку з неякісними патронами.