RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В Ужгороді депутат влаштував стрілянину: опубліковано відео з місця подій

В Ужгороді відбулася стрілянина: один депутат Ужгородської міської ради поранив помічника іншого депутата з травматичного пістолета.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполиции в Закарпатській області.

"Сьогодні, близько 16:30 на телефон 102 поліції надійшло повідомлення про стрілянину на площі Корзо в Ужгороді. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Як з'ясувалося, інцидент виник у відомому ресторані "Корона", де тривають ремонтні роботи. Депутат Ужгородської міської ради під час сварки поранив помічника іншого депутата", — повідомили в поліції.

"Всі особи учасників інциденту встановлені. Зброя, з якої здійснювалися постріли — травматичний пістолет — офіційно зареєстрована", — додали у відомстві.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 296. ч. 4 КК (хуліганство із застосуванням зброї). Обставини інциденту з'ясовують слідчі", — зазначили поліцейські.

Також в мережі з'явилося відео з місця стрiлянини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат, позаштатний радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко розповів про жахливий випадок в Ужгороді, де неадекватний чоловік носив по місту відрізану голову собаки.

21 січня в Ужгороді невідомий обстріляв 45-річного місцевого депутата, який в той момент припаркував свою машину в гаражі.