RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У мережі ажіотаж із-за ДТП в центрі Києва: опублікованi фото

Народний депутат Георгій Логвинський став очевидцем моторошного ДТП, яке сталося біля станції метро "Арсенальна" в Києві.

Про це Логвинський написав на своїй сторінці в Facebook, опублікував також фото з місця події.

"За інформацією свідків, учасником ДТП був джип паркетник білого або сірого кольору. У нього розбита фара (осколок фари прорізав живіт дівчини). На місці зупинився хундай, який бачив ДТП і сховався з місця. Його зафіксували на фото, номер нерозбірливий. Хто може розібратися на фото, прошу допомоги", — закликав нардеп.

"Прохання до всіх звернути увагу на вищевказані машини на вулицях. Звичайно, сподіваюся, скоро можна буде по камерах встановити, хто це, однак упевнений, що раптом виявиться, що ніхто не дізнається, хто був за кермом, або взагалі виявиться, що якраз машину викрали за 5 хвилин до цього", — додав Лозвинский.

Фото з Facebook Георгія Логвинского

Його пост викликав шквал коментарів, після чого нардепу пояснив ще дещо.

"Те, що дівчина переходила дорогу у невстановленому місці, не може бути підставою для покарання у формі вбивства (не дай Бог). Водій несе відповідальність за безпеку руху. У цьому випадку встановлюється, хто міг уникнути пригоди. Однак збити дівчину і втекти — це однозначно злочин", — зазначив депутат.

"Для тих, хто зловтішається, можу повідомити. Спочатку я викликав швидку і поліцію і намагався надати першу допомогу. Після чого знімав місце злочину і фіксував свідків, що є головним завданням відразу після пригоди до моменту прибуття поліції. Я зібрав всі знімки з місця ДТП для фіксації доказів та свидетельский показань. Це перше, що повинен робити адвокат або потерпілий", — повідомив Логвинський у відповідь на різні зауваження в його адресу.

Як повідомляв "Апостроф", 24 травня в Києві на Чоколівському бульварі перед автомобілем Volkswagen у третьому ряду вибухнув люк, завдавши шкоди дівчині за кермом.

22 травня журналіст Влад Антонов поділився фотографією з місця смертельній аварії в Голосіївському районі міста Києва.