RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Захарченка відреагували на резонансну заяву людини Порошенко по Донбасу

Один з ватажків самопроголошеної ДНР, перемовник бойовиків на переговорах у Мінську Денис Пушилін назвав "відвертою брехнею" заяву заступника глави Адміністрації президента України Костянтина Єлісєєва про дану Росією згоду розмістити на окупованому Донбасі поліцейську місію ОБСЄ.

Про це повідомила прес-секретар Пушиліна Вікторія Талакіна, передає сепаратистське видання ДАН.

"В ході зустрічі Контактної Групи Денис Пушилін назвав відвертою брехнею заяви українських політиків про згоду країн-учасниць "нормандської четвірки" і, зокрема, Російської Федерації на озброєння СММ ОБСЄ", — заявила прес-секретар ватажка бойовиків.

Також Талакіна підкреслила, що позиція бойовиків терористичних ДНР і ЛНР в питанні введення на Донбас міжнародного збройного контингенту залишається незмінною: "місія ОБСЄ повинна залишатися громадянської і працювати в рамках встановленого Мінськими домовленостями мандата".

Як повідомляв "Апостроф", в мережі бурхливо відреагували на суперечку, яка виникла між представниками України і Росії навколо нібито даної Кремлем згоди на розміщення поліцейської місії ОБСЄ на окупованому Донбасі.