RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Тука здійняв скандал навколо підозрілого з'їзду в Україні

Заступник міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука вказав на підозріле виїзне засідання депутатів Верховної Ради у Лисичанську Луганської області, в якому взяв участь скандальний нардеп Сергій Дунаєв, котрий допомогав бойовикам у бутність мером Лисичанська захоплювати Луганськ.

Про це Тука написав у своєму Facebook.

"Не можу мовчати! Може, я і держслужбовець. Але, по-перше, я - громадянин! Вибачте, але це - не виїзне засідання, а якесь сепарське збіговисько! Я не розумію, ЯК шановні депутати з Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики організували ТАКЕ? Як місцева влада дозволила проводити ТАКЕ?! Приклад "доброчесності" Павленко притягнув за вуха місцевого "героя" Дунаєва. Того самого Дунаєва, який сепаратистів називав "наші герої"! Того самого, телеканал якого транслював заклики терористів!" - обурюється заступник міністра.

"А хто виперся на трибуну?! Мій (і нинішній) заступник голови ВЦА Юрій Юрійович Клименко (полковник СБУ), чудово (!!!) знає все про Дунаєва і компанію! Знає про кримінальні впровадження, про пропаганду сепаратизму, яка рікою ллється з телеканалу "Акцент", який вкрав у міста пан Дунаєв!!!" - продовжує обурюватися Тука.

"А чи не бачив пан полковник серед супроводжуючих відомого персонажа на прізвисько "Рубєж"?!!! І ти, представник Служби безпеки України, заступник голови ВЦА заліз на трибуну разом з цим лайном?! Це - навіть не "штанга", як кажуть на Володимирській!!! Це - мерзота!!! Немає на вас Москаля, щоб "народною мовою" вам все це озвучив, кляті зрадники!" - вигукує Тука.

Також підозрілий з'їзд прокоментував український журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про те, що в пенсійному фонді України ведуть листування з бойовиками ДНР, називаючи захоплену ними територію "республікою".