RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Названі нові види зброї від Путіна для бойовиків на Донбасі

У Головному управлінні розвідки Міноборони України поділилися інформацією про нові види сучасного російського зброї, яку постачає РФ на окупований Донбас для підтримки бойовиків.

Про це повідомляється на сторінці ГУР МО в Facebook.

"Підтверджено, що до мінометної батареї (розташована на території шахти ім.Ізотова в районі н. п. Горлівка) 1 мотострілецького батальйону 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) надійшов комплект керованого озброєння КМ-8 "Грань", призначений для знищення і ураження окремих і групових цілей, у тому числі фортифікаційних споруд, першим пострілом, без додаткової пристрілки. Склад комплекту: 120-мм керована міна (довжина – 1200 мм, вага – 27 кг, вага бойової частини – 11,2 кг), оснащена лазерною головкою самонаведення 9Э430; комплекс засобів автоматизованого управління вогнем "Малахіт", що складається з пульта управління командира і лазерного далекоміра-цілевказника з прицілом тепловізійного типу; засоби зв'язку", - інформують в ГУР.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні розвідка поділилася новими відомостями про посилення проросійських сил бойовиків в районі Светлодарской дуги на Донбасі.