RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Росії відреагували на загибель полковника Путіна на Донбасі

Російський письменник Захар Прилєпін, який є затятим прихильником "російського світу", прокоментував вбивство на Донбасі командира бойовиків, російського полковника Олександра Бушуєва з позивним "Зоря".

Про це він написав у своєму Facebook.

"Вчора в Макіївці був убитий в результаті теракту командир 7-ї бригади Олександр Бушуєв - позивний „Зоря“. Тільки що він був одним із командирів, який влаштував під Дебальцеве справжній рознос українським силовикам. (Загинуло також двоє добровольців - позивний Птах (Нижній Новгород) і позивний Контур (Підмосковна Балашиха). Можна було б розглядати вбивство командира "Зорі" як помсту за оперного співака. Але. 24 червня було скоєно замах на "Моторолу". 29 червня - замах на командира ополчення ДНР "Мачете". Не треба великого розуму, щоб зрозуміти, що в Донецьку щільно працюють українські диверсанти", - стверджує Прилєпін.

Як повідомляв "Апостроф", український волонтер Роман Синіцин розповів про садистські схильності вбитого вчора Бушуєва, а журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний назвав його ймовірних вбивць.