RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Заворушення в Торецьку: з'явилася нова інформація по затриманих

Поліція затримала 8 найактивніших учасників блокування пересування Збройних сил України в Торецьку Донецької області минулої ночі.

Про це повідомив начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає "Інтерфакс-Україна".

"В даний час відносно затриманих складені адміністративні протоколи. Протоколи направлені до суду. Я думаю, ці люди понесуть заслужене адміністративне покарання", - сказав Аброськін журналістам.

За його словами, серед затриманих - раніше судимі за майнові злочини і не працюють.

"Підігріті спиртними напоями та чиїмись вказівками, вони згадали 2014 рік. Я їм пояснив, що повторення 2014 року вже не буде. Вже інша поліція, інші військові", - сказав він.

Як стверджує Аброськін, поліції вдалося нормалізувати ситуацію в Торецьку.

"Зараз там ситуація абсолютно спокійна. Затримані, прийшовши в себе, зрозуміли, що вони скоїв, каються, і, я думаю, що надалі такого не повториться",- стверджує начальник ГУНП в Донецькій області.

Зазначимо, що реакція поліції Донбасу на нічні заворушення в Торецьку Донецької області порадувала користувачів соціальних мереж.

Як повідомляв "Апостроф", у зв'язку з нічними заворушеннями в Торецьку Донецької області журналістка Ольга Решетилова розповіла про великий прорахунок української влади.