RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Заворушення в Торецьку: стало відомо про перші результати зачисток

У поліції розповіли про результати перших зачисток серед населення міста Торецка в Донецькій області, де нещодавно відбулися нічні заворушення з метою перешкодити переміщенню по місту українських військових.

Про результати повідомляє прес-служба ГУ НП Донецької області.

"Чоловік, який в 2014 році зі зброєю вистежував на блокпості проукраїнські налаштованих громадян, переховувався під виглядом мирного жителя. Крім того, в ході оперативного відпрацювання за добу поліцейські ліквідували 2 наркопритони і наркоплантацію, викрили 3 факти незаконного металобизнеса", - інформують в поліції.

"У результаті спрямованих дій поліцейського зведеного загону спільно з працівниками Торецького ВП затримали місцевого жителя, причетного до незаконних збройних формувань. У травні-червні 2014 року 44-річний чоловік брав участь в окупації міста. Найманець проводив перевірки на блок-пості, який був розташований на перехресті шляхів до селища Новгородського і м. Артемові. Завданням озброєного обрізом мисливської рушниці бойовика було обшукувати транспорт і виявляти українських патріотів і просто жителів інших областей", - повідомляє прес-служба.

"Крім того, спецгрупою поліції області було ліквідовано два наркопритони, розташовані у багатоквартирних будинках, а також наркотичну плантацію. З двору 48-річного наркоаграрія вилучено 140 кущів конопель та 8 вже висушених рослин, готових до переробки. Також нарядом ДБР в Торецьку був зупинений автомобіль "Камаз", який перевозив металобрухт загальною вагою близько 10 тонн без належно оформлених документів", - діляться результатами зачистки в поліції.

Як повідомляв "Апостроф" жорсткі зачистки були анонсовані раніше головою Донецької обласної державної військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським.