RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Заворушення в Торецьку: у Авакова розповіли про результати зачистки

Начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін розповів про результати зачистки в місті Торецьк, де нещодавно сталися масові заворушення.

Про це Аброськін повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Останні сім днів у Торецьку працювала спецгрупа обласного главку, до складу якої увійшли співробітники оперативних служб та спецпідрозділів поліції Донеччини спільно з підрозділами військової служби правопорядку", - написав глава поліції Донецької області.

За його словами, перевірка в Торецьку проходила по всій проблематиці.

"Превентивна робота - неблагополучні сім'ї з неповнолітніми дітьми, особи, що перебувають на профілактичному обліку, охорона громадського порядку. І кримінальне напрямок-встановлення і затримання осіб, які перебувають у розшуку за кримінальні злочини, виявлення та затримання осіб причетних до терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР", вилучення зброї та боєприпасів і т. д.", - зазначив Аброськін.

Також він розповів і про результати зачистки в Торецьку.

"Результат: затримано шість бойовиків, які вели на території міста диверсійно-розвідувальну роботу. Вилучені гранати, РПГ, патрони, і велику кількість наркотичних засобів. Розкрито 50 злочинів. Затримана група злодіїв-мародерів", - підкреслив головний поліцейський Донецької області.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Торецьку у місцевого жителя вилучили цілий арсенал зброї.