RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Росії напророкували великий скандал з адептами "російського миру" в Одесі

Російський політолог Андрій Окара заявив, що 30 липня в Одесі відбудеться грандіозний культурний і політичний скандал, про який не в курсі голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі.

Про це політолог повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Скандал починається вже зараз - за два тижні до прем'єри. Виявилося, що Одеса (на радість Кремлю і Останкіно!) продовжує подавати ознаки Російського Миру. Ну або скажімо так: людей, у яких там замість мізків вата, дуже багато. Тому йде натуральний бойкот цікавої театральної прем'єри музичного театру Олексія Коломійцева", - зазначив політолог.

За його словами, вистава-опера під назвою "2014", яка 30 липня має відбутися в Одесі, поставлена за трагіфарсом Велемира Хлєбнікова "Нічний обшук".

"Тільки дія відбувається не під час революції 1917 року, а в 2014 році, в Криму, куди приходять не червоні революційні матроси - вбивати "білу сволоту", а "ввічливі зелені чоловічки", - підкреслив Окара.

Він вважає, що в Одесі спостерігається саботаж художнього розвитку теми, пов'язаної з окупацією Росією Криму.

"Мовляв, не треба остаточно сваритися з Росією. Ну ви ж самі розумієте - Путін не такий поганий, як про нього говорять по українському телебаченню, проти нього зараз весь світ! Не треба політизувати мистецтво, особливо театр!" - пише російський політолог.

"До РЕЧІ, НАЙГОЛОВНІШЕ: у виставі цій грає сам Олексій Горбунов! Можливо, най-найпросуненіший і глибокий актор нинішньої України", - додав Андрій Окара.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський журналіст Роман Попков розповів, чому Одеса не відокремилася від України.