RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Рішення Захарченко по псевдовиборам ДНР: журналіст розповів про наслідки

Журналіст Олександр Міхельсон розповів про те, до яких наслідків призведе рішення ватажка ДНР Олександра Захарченко перенести "вибори" на окупованих бойовиками територіях Донецької області з 24 липня на 6 листопада 2016 року.

Про це журналіст написав у своєму Facebook.

"У червні сепарське Захарченко виставило "ультиматум": на 14 липня Украіна має прийняти закон про "вибори" й амністію терористів. А то ОРДЛО влаштує "вибори" саменьке (який жах!) Ну фсьо, писали чимало патріотів, ось коли Шоколадний нас зіллє. Я писав, що ніц не буде. Я вказував на дати, факти й логіку подій. За це не раз був названий порохоботусом вульгаріс, а кимось і відфренджений", - розповідає журналіст.

"Коли 14-го, ясен пень, ніц не сталося, виникла нова "теорія": от, 27-го в Києві буде мочилово між нашими і "Хресною ходою", а вже тим часом, під галас, нас точно зіллють.І знову не виходить: Захарченко сьогодні перенесло своі "вибори" аж на 6 листопада. Вангую дві речі. 1) Нічого не буде й тоді, 2) Але галасу про неминучу Зраду буде не менше. А потім Зрадофіли ще й у заслугу собі це запишуть. Мовляв, лише завдяки нам нічого не сталося! Іхню б щиру віру у всемогутність Москви й сепарів - та використати б у якихось позитивних цілях...", - впевнений Міхельсон.

Нагадаємо, що в червні Захарченко заявив, що українська влада повинна до 14 липня 2016 року прийняти узгоджений з бойовиками закон про місцеві вибори на окупованому Донбасі, в іншому випадку дата виборчого процесу буде визначена в односторонньому порядку.

Як повідомляв "Апостроф", віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе відповіла на ультиматум ватажка бойовиків ДНР.