RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Мережі сколихнула трагедія під Херсоном зі слідом "Беркута"

Український блогер Роман Синіцин розповів про те, що один з охоронців, які забили до смерті Павла Сушенцова в місті Залізний Порт (Херсонська область), є колишнім міліціонером і завзятим шанувальником "Беркута".

Про це волонтер написав у своєму Facebook.

Як пише Синіцин, трагедія сталася 13 серпня, коли Сушенцов разом з другом і трьома дівчатами приїхав погуляти по набережній Залізного Порту. Один з охоронців звернувся в грубій формі до дівчини, яка супроводжувала хлопця.

"Паша заступився, відповів йому, щоб не підвищував голос на його дівчину, і охоронець пішов. Компанія зібралася йти, чекаючи одного з бару, вже навіть забули про конфлікт, як тут підбігли п'ятеро охоронців, в тому числі і той, що хамив кілька хвилин тому", - повідомляє волонтер.

Хлопця жорстоко били 5 хвилин, поки той не помер. Повідомляється, що зараз затримані вже четверо з п'яти охоронців. Один з них був знятий з автобуса, коли спробував утекти.

Також Синіцин опублікував посилання на сторінку в соціальних мережах вбивці-шанувальника "Беркута".

Як повідомляв "Апостроф", раніше екс-голова ДАІ України, колишній працівник підрозділу "Кобра" Олександр Єршов разом зі своїм сусідом жорстоко побив волонтера, який займався ремонтом автомобілів та їхньою відправкою в зону проведення АТО на Донбас.