RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Донецький журналіст розкрив таємницю гучної пожежі в Донецьку

Донецький журналіст Денис Казанський вважає, що пожежа в донецькому офісі корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД), що належить українському олігарху, народному депутату з фракції "Опозиційний блок" Сергію Таруті, сепаратисти влаштували навмисно.

Про це журналіст написав у своєму блозі.

"Кажуть, вигорів весь другий поверх, знищено дах. Пожежа з самого початку видалася дивною. Офіс ІСД — явно не те місце, де може закоротити стара проводка. До того ж там була протипожежна система. Не спалахують самі по собі такі місця. І ось на підтвердження моїх здогадок привідкрили завісу таємниці самі сепаратисти", - повідомив Казанський.

За його словами, після окупації Донецька офіс Тарути захопив один з ватажків так званої ДНР Павло Губарєв, а потім будівля перейшла у відомство Хмурого (Сергій Петровський, займався розвідкою, курував підвали СБУ) і тих, хто прийшов після нього.

"Довгий час там накопичувався архів всіляких документів і аналітики з описом діяльності різних отаманів, польових командирів і їх людей. І ось тепер цей архів магічним чином згорів. Замітають сліди хлопці. До чого це раптом?", - зазначив Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше були оприлюднені фото та відео гучної пожежі.