RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Порошенка відреагували на побиття в Одесі російського співака: опубліковані фото

Радник українського президента Олег Медведєв поділився новиною про те, що в Одесі екс-соліста популярної раніше російської групи "На-На" Валерія Юріна побили через підтримку проросійських бойовиків на Донбасі.

Посиланням на новину Медведєв поділився на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що Юрін у серпні 2016 року привіз на окупований бойовиками Донбас гуманітарну допомогу від російського співака, депутата Держдуми РФ Йосипа Кобзона. Після цього він вирішив відвідати музичний фестиваль в Одесі. Але в мережі вже з'явилося відео з виступом Юріна в Донецьку, і тоді він, щоб уникнути провокацій, поїхав в Одесу як приватна особа зі своєю дівчиною, пише "Експрес-газета".

За словами співака, у кафе в Одесі до них підсіли двоє молодиків з горілкою, випили, заговорили про війну на Донбасі, звинуватили його в підтримці агресії проти України.

"Особливо дісталося від них Кобзону. Якими тільки такими словами його не обзивали! "Якщо ця гнида сюди поткнеться, ми його порвемо!" – заявили вони. "Навіщо ви так говорите про шановану мною людину? Скільки Кобзон зробив для світу, вам і не снилося", - сказав Юрін.

Юрін з бойовиками "Гіві" та "Моторолой"

У результаті його повалили на підлогу і почали бити ногами.

"Наташа відвезла мене до центральної лікарні. Там мені зашили рану на голові. Виявилося, попільничка дивом не потрапила в скроню. "Був би удар трохи нижче, ти б вже був не жилець", – сказали лікарі", - розповів Юрін.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі жорстко висміяли візит Кобзона до окупованого Донецька.