RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Мережі розбурхала новина про втечу в Україні міжнародного злочинця

У соціальній мережі викликала бурхливу реакцію новина про втечу небезпечного злочинця Геннадія Капканова, який був відпущений Полтавським судом і зараз оголошений в розшук.

Про це повідомляється на сторінці спільноти "Євромайдан" з посиланням на видання "Полтавщина".

Капканов був затриманий 30 листопада спецпідрозділом "КОРД" і кіберполіції. Під час затримання він відкрив стрілянину по співробітниках поліції.

Зазначається, що до цього злочинця 4 роки розшукували ФБР, Європол і поліція 30 країн світу.

"Ппц знову зарда так?) Суддя дотримувалася закону, за законом його відправили на домашній арешт, чувак вирішив втекти...Куди бігти, якщо його розшукують по всьому світу?)))", "А суддю, який відпустив його, ще не шукають?", "Насправді справа не в суді, а в прокуратурі. Прокуратура аргументувала необхідність арешту тим, що його можуть видати зарубіжним країнам. А Україна своїх громадян іноземним державам видавати не може - відповідно суд не міг погодитися з такою аргументацією арешту. Придумав би прокурор іншу аргументацію - суд вирішив би інакше", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в листопаді в аеропорту "Бориспіль" затримали російського банкіра Іллю Юрова, внесеного до бази Інтерполу.