RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У мережі викликало ажіотаж пограбування грального закладу в Києві: опублікованi фото

У користувачів соціальних мереж викликало бурхливу реакцію пограбування закладу з ігровими автоматами в Святошинському районі Києва, яке відбулося сьогодні ввечері.

Про подію повідомили на сторінці Київ Оперативний в Facebook.

Відзначається, що розбійний напад був скоєний близько дев'яти годин вечора. П'ятеро людей, на яких були одягнуті маски, увірвались в заклад біля станції метро "Святошин", де під виглядом лотереї відвідувачам пропонували гру на гральних автоматах. Погрожуючи зброєю, злочинці забрали гроші, що знаходилися в касі.

На місці події працює спеціальна оперативна група.

Фото з Facebook Київ Оперативний

"Хтось явно хоче відправити у відставку Авакова", "Бандити обікрали бандитів", "Грабуй награбоване", "Експропріація експропріаторів", "Якщо б це були банди а-ля Юрій Дєточкін, зловили б відразу, а так навіть не здивуюся, якщо "відкатують", тільки не в общак", "Просто обо**атися! Я правильно зрозумів, ліва контора, яка жорстко порушує закон, звернулася до копiв, коли у них касу зробили??? Цирк!", "Ну хоч якась користь від лотерей", "Хтось зірвав свій джек-пот", "Грабіжники грабіжників пограбували. Я валяюся", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Сумах школярі влаштували збройне пограбування складу з конфіскатом.