RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Розстріл Вороненкова: у Авакова повідомили нові деталі

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко розповів про нові результати розслідування вбивства російського політика Дениса Вороненкова.

Інформацією про хід слідства Геращенко поділився в інтерв'ю російському виданню "Новая газета".

За словами радника голови МВС, напередодні вбивства Вороненкова хтось викликав за телефоном і запросив його на зустріч об 11:30. Об 11:24 Вороненко був убитий. Геращенко уточнив, що дещо пізніше, о 12:30, Вороненко повинен був зустрітися зі своїм колегою, екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим, проте нову зустріч призначив хтось дуже важливий для загиблого.

Геращенко зазначив, що номер того, хто телефонував, уже відомий, проте іншу інформацію розкрити відмовився, пославшись на таємницю слідства.

Також Геращенко розповів, що підготовка до вбивства Вороненкова була дуже ретельною, в ній брало участь багато людей, які займалися прикриттям і забезпеченням операції.

Радник міністра внутрішніх справ підкреслив, що всі причетні до вбивства будуть оголошені в міжнародний розшук через Інтерпол.

Раніше "Апостроф" приводив думку колишнього російського депутата Іллі Пономарьова, який назвав ім'я організатора операції по вбивству Вороненкова.