RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Королевської лікарі констатували опік ока і часткову втрату зору: опубліковано документ

Лікарі Київського центру мікрохірургії ока після огляду народного депутата від "Опозиційного блоку" Наталії Королевської констатували хімічний опік рогівки і кон'юнктиви лівого ока, а також часткову втрату зору.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата.

"Лікарі Київського центру мікрохірургії ока сьогодні обстежили Наталію Королевську і поставили діагноз: хімічний опік рогівки та кон'юнктиви ока. Ерозія рогівки лівого ока. Часткова втрата зору на ліве око. Термін і ймовірність повного відновлення зору поки не встановлені", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора під час З'їзду жінок Півдня України націоналісти спочатку погрожували його учасницям, потім зробили неправдиву заяву про мінування будівлі, а потім напали на жінок. Більше за всіх постраждала Наталія Королевська, якій хлюпнули зеленкою в обличчя.

Як повідомлялося раніше, на Королівську напали на вулиці, коли вона спілкувалася з учасницями з'їзду "Жінки за мир".

На групу жінок напали люди спортивної статури в камуфляжі, після чого втекли. Після нападу на сторінці спільноти "Автомайдан. Одесса" з'явилося повідомлення: "Королевська приїхала в Одесу... Але щось пішло не так".

Як сказала заступник начальника відділу комунікації Нацполиции в Одеській області Любов Гордієвська в коментарі телеканалу "112 Україна", поліцейські кваліфікували напад як хуліганство.