RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Путіна спіймали на смішному плагіаті: опубліковані фото

Президента Російської Федерації Володимира Путіна, який 22 червня вирішив відмовитися від парасольки на церемонії покладання квітів до могили Невідомому солдату, викрили в плагіаті.

Про це в своєму Twitter повідомив російський блогер Ілля Варламов.

"Я дико перепрошую, але ...", - написав він на підписі до фото, на якому зображений промоклий під дощем Обама.

Дане фото стало відповіддю Варламова на пост засновника інтернет-сервісу Megaupload Кіма Доткома, який порівняв фотографії Володимира Путіна і Барака Обами, що стоять під дощем. Так, IT-бізнесмен вирішив продемонструвати, як, на його думку, по-різному російський лідер і колишній президент США реагують на погану погоду.

На опублікованому в Twitter пості поставлені поруч два знімки. На одному зображений глава РФ, який покладає квіти до Могили невідомого солдата, стоячи під проливним дощем без парасольки. А на іншому демонструється виступ екс-глави Білого дому, над якому тримають парасольку.

"Шок! Стояти під дощем під час траурних церемоній без парасольки придумав Обама (колишній президент США - ред.)", - написав Варламов на підписі до фото, на якому зображений промоклий під дощем Обама.

Варто зазначити, що пост блогера активно коментують користувачі мережі.

"Путін злизав", "Ще Янукович стояв", "Та ні, це річ прийнята давно. Просто наші дізналися, швидше за все, з випадку з Обамою", "І тут сперли", "Зараз набіжать з криками, що у Путіна-то сильніший дощ був", "Покопайтеся в історії - шок перейде в параліч", - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачі соціальних мереж висміяли "святкові" фото Путіна і Медведєва.