RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Стрілянина в Мукачево: суд прийняв важливе рішення по бійцям "Правого сектора"

У понеділок, 26 червня, Мукачівський міськрайонний суд виніс вирок чотирьом бійцям "Правого сектора", підозрюваним у резонансній стрільбі 11 липня 2015 року на Закарпатті.

Про це повідомляє Mukachevo.net.

Відзначається, що мова йде про Бурчу Володимира Володимировича, Деяка Сергія Васильовича, Мунчака Романа Івановича і Горбенко Родіона Ігоревича, яких звинувачували в ряді тяжких злочинів.

"У ході судового засідання стало відомо, що з добровольців зняли ряд звинувачень через відсутність доказів: бандитизм, погрози вбивством та блокування шляхів в епізоді АЗС", - йдеться в повідомленні.

За словами суддів Мукачівського міськрайонного суду, на даний момент бійці ПС вже відбули ув'язнення, яке зараховується як 3 роки і 8 місяців, за т.зв. законом Савченко, коли 1 день в ІТТ зараховується за 2 дні в'язниці.

Таким чином, всім чотирьом підозрюваним зарахували терміни як відбуті, але вирок може бути оскаржений представниками державного обвинувачення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд пом'якшив запобіжний захід чотирьом затриманим бійцям "Правого сектора", яких судять за перестрілку в Мукачево Закарпатської області.