RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Замах на відомих АТОшників у Києві: кілер озвучив свою версію події

Підозрюваний у замаху на учасників АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуеву Артур Денисултанов-Курмакаєв (Кринарі) на прізвисько "Дінго" пояснює свою стрілянину необережністю.

Про це він заявив в інтерв'ю "Страна.ua".

"Осмаєв і Окуєва підібрали мене в центрі Києва біля цирку. Потім ми поїхали до французького консульства, де я хотів забрати анкети. Далі вже на Подолі сиділи і спілкувалися в машині. Говорили про подарунки, але це не має до того, що трапилося ніякого відношення. Я хотів зробити фото, і тоді Осмаєв сам пересів на заднє сидіння", - заявив кілер. За його словами, далі Осмаєв показав йому пістолет іноземного виробництво, яких він раніше не бачив. Курмакаєв взяв зброю в руки.

"Коли Осмаєв побачив у мене в руках пістолет, він закричав: "Обережно!". І смикнув мене за руку, вивертаючи пістолет. Він стрибнув до мене вперед через сидіння, і в цей момент стався випадковий постріл. Навіть не знаю, куди він потрапив. Я не хотів стріляти, не хотів вбивати, все відбулося з необережності", - заявив він, додавши, що після цього Окуєва вистрілила йому в плече. Кілер запевняє, що в нього потрапили шість куль.

"Коли я випав і опинився на землі, Осмаєв обійшов машину і в мене беззбройного при свідках випустив вісім куль, всю обойму ще одного "Макарова". Він розстрілював мене як кабана. Я лежав на землі і прикривався ногами від пострілів", - заявив підозрюваний.

Як повідомляв "Апостроф", Аміна Окуєва розкрила деталі нейтралізації кілера.