RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У столиці Білорусі знайдено мертвим депутата: опубліковано фото і подробиці

У п'ятницю, 28 липня, на проспекті Дзержинського в Мінську (Білорусь) знайшли тіло чоловіка. Ним виявився генеральний директор УП "Кіновідеопрокат" та депутат Мінської міської ради депутатів Юрій Чечукевіч.

Про це повідомляє TUT.BY.

Відзначається, що співробітники правоохоронних органів по даному факту проводять перевірку.

"Зараз триває огляд місця події разом із співробітниками міліції і експертами. Особа загиблого встановлена", - сказала офіційний представник Слідчого комітету Юлія Гончарова.

За словами мешканців будинку, тіло чоловіка з ознаками падіння з висоти знайшли біля одного з під'їздів багатоповерхівки по проспекту Дзержинського.

"Це велика будівля з офісами на нижніх поверхах і квартирами на верхніх. На місці досі працює слідчо-оперативна група", - розповіли джерела.

Загиблому було 35 років. Він не був одружений, дітей немає.

Як зазначає Sputnik.by, напередодні трагедії депутат Мінської міськради брав участь у зустрічі районної влади з місцевими жителями з питання будівництва на колишньому шкільному стадіоні спортивного об'єкта.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що журналісти дізналися нові подробиці у справі про вбивство екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова в Києві.