RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

У Дніпрі конфлікт на дорозі закінчився стріляниною: опубліковано фото і відео

Конфліктна ситуація в Дніпрі на вулиці Січових Стрільців у будівлі Української православної церкви завершилася стріляниною.

Про це повідомляє сайт Інформатор.

Зазначається, що інцидент стався вдень 30 липня. За словами очевидців, водій автомобіля Infiniti зупинився на світлофорі на вулиці Січових Стрільців перед перехрестям з вулицею Шевченка.

По тротуару рухалися двоє перехожих, один з яких раптово забрався на дах авто. У салоні автомобіля крім водія перебували жінка і півторарічна дитина.

Неадекватна поведінка пішохода продовжилося після того, як водій вийшов з авто. Чоловік кинувся на водія Infiniti з кулаками. В ході бійки водій авто дістав травматичний пістолет і вистрілив у чоловіка. Пізніше з'ясувалося, що неадекватний пішохід вживав наркотики.

Неадекватного пішохода госпіталізували з легкою травмою живота. Подальші обставини події на місці з'ясовує патрульна поліція.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на п'ятницю, 28 липня, за адресою вулиця Татарська, 18б, (Лук'янівка) в Києві сталася стрілянина, важкі поранення отримав чоловік.