RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Загроза масштабного наступу Путіна на Україну: військовий експерт озвучив аналіз

Військовий журналіст, координатор групи "Інформаційний опір" Костянтин Машовець оцінив ймовірність повномасштабного наступу РФ на Україну.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Якщо пан Путін вирішив таки остаточно "поховати" своє бібізянне царство, то він, безперечно, спробує "широкомасштабно вторгнуться" в Україну... Без всяких гібридних збочень і намірів", - зазначив експерт.

Машовець додав, що це неминуче призведе до розвалу самої Російської Федерації, оскільки зараз президент РФ може дозволити собі операцію щодо України тільки у вигляді бліцкригу.

Навіть якщо припустити, що РФ вдасться розгромити Україну, домігшись припинення організованого збройного опору українців, то це зовсім не означатиме повної перемоги.

"Все безсумнівно закінчиться для Кремля ще гірше - другим Афганістаном... Причому цього разу, 40-мільйонну Україну, яка буде воювати і партизанити, буде підтримувати практично весь цивілізований світ", - підкреслив Машовець.

Він додав, що якщо Путін спробує контролювати Донбас за допомогою своїх людей, в тому числі з місцевого населення, то це не допоможе легалізувати "республіки".

Як повідомляв "Апостроф", Путін захотів використовувати ППО на кордоні Білорусі та України.