RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Під Львовом попрощалися з жінкою, яка загинула в ДТП з авто Димінського: опубліковано відео

У Львівській області поховали загиблу в ДТП жінку, в автомобіль якої врізалася машина власника футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського.

Про це повідомляє ТСН.

Відзначається, що її поховали у весільному вбранні. За словами мами, дівчина ось-ось повинна була вийти заміж. Вона була єдиною дитиною в сім'ї, працювала в IT-компанії, знала кілька мов. У п'ятницю вранці вони розмовляли.

"Я говорила в той день як завжди - з Богом на роботу, поцілувалися", - говорить мати загиблої.

Так, аварія сталася, коли дівчина поверталася з роботи. Вона повертала з траси Львів-Краковець вліво в напрямку свого села Ямельня. Mercedes бізнесмена Петра Димінського здійснював обгін в недозволеному місці і врізався в її машину. Жінка загинула на місці, менш ніж за півкілометра до свого будинку.

"Там удар був з боку водія, а МНСники її витягали вже з боку пасажира, тобто машина була настільки зім'ята, що її неможливо було витягнути", - говорить Степан Мацевко, двоюрідний брат загиблої.

Разом з тим, до цих пір невідомо, хто був за кермом машини - бізнесмен або його охоронець. Свідки нібито бачили - після аварії через водійські двері побитого авто вийшов Димінський, після чого пересів у джип охорони, який був позаду.

У день похорону Петра Димінського бачили на матчі футбольного клубу "Карпати" у Львові. Рідні загиблої кажуть, що не почули від нього ні вибачень, ні пропозиції допомоги. Журналістам бізнесмен і його прес-служба ніяких коментарів не дають.

Як повідомляв "Апостроф", Галицький районний суд Львова заарештував охоронця Петра Димінського за підозрою в причетності до аварії, під час якої загинула молода жінка.