RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Резонансна ДТП з авто українського мільйонера: поліція призначила важливу експертизу

Слідчим, який розслідує ДТП за участю автомобіля бізнесмена Петра Димінського, у результаті якої загинула 31-річна Наталія Тріла, призначена важлива експертиза.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

За його словами, це експертиза слідів біологічних матеріалів, які залишилися на подушці безпеки "Mercedes", що розкрилася в момент зіткнення. Її проведуть в Києві в Національному центрі криміналістичних експертиз.

"За слідами від дотику обличчя водія на матеріалі подушці буде встановлено формулу його ДНК. Потім ДНК особи, яка перебувала в момент зіткнення за кермом "Mercedes", буде зрівняна з ДНК 43-річного охоронця Петра Димінського, який заявив, що за кермом у момент зіткнення був саме він", - уточнив Геращенко.

Він додав, що якщо ДНК не співпадуть, то буде очевидно, що за кермом машини був не охоронець, а хтось інший.

"Рекомендую Петру Димінському надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, щоб прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії", - заявив Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", у Львівській області поховали загиблу в ДТП жінку, в автомобіль якої врізалася машина власника футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського.