RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Резонансне ДТП з мільйонером Димінським: брат загиблої повідомив нову важливу деталь

Друзі загиблої в аварії з кортежем бізнесмена Петра Димінського жінки закликали співробітників правоохоронних органів не фальсифікувати справу. Так, брат загиблої Степан Мацевко заявив, що охоронець мільйонера насправді є інвалідом.

Про це повідомляє ТСН.

"Люди кажуть, що його (охоронця - ред.) відразу там не було, тобто хтось його привіз. Він інвалід третьої групи, а для інваліда буде значне пом'якшення в покаранні. Такий випадок у них не перший, і вони вже мають напрацьований варіант таких випадків, вже є конкретні особи, які можуть себе підставити", - вважає брат загиблої Степан Мацевко.

Так, він отримав від свідків відеозапис перших хвилин після аварії, на якому помітно присутність на місці трагедії самого Димінського.

Крім того, є ще фото, як бізнесмен сідає в "Лексус" охорони після ДТП. Зате Андрія Борща, який стверджує, що саме він був за кермом, ні на відео, ні на фото з перших хвилин аварії не видно, підкреслює брат загиблої. Він упевнений, що 43-річний охоронець - це підставна особа.

Родичі жінки кажуть, що є свідки, які бачили Димінського за кермом "Мерседеса", проте підтвердити це в поліції люди бояться. Хоча правоохоронці і обіцяють очевидцям безпеку і анонімність.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео перших хвилин після аварії за участю кортежу бізнесмена Петра Димінського, у якій загинула 31-річна Наталія Тріла.