RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

ДТП під Львовом з авто українського мільйонера: журналіст розповів нові подробиці

У приватній швейцарській клініці Clinique Generale-Beaulieu не коментують опублікований раніше адвокатом мільйонера Петра Димінського медичний висновок про самопочуття його клієнта після ДТП під Львовом.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Данило Мокрик.

На його офіційний лист в клініці відповіли, що не можуть підтвердити чи спростувати факт присутності Димінського в установі, так як дотримуються лікарської таємниці. Докладна відповідь буде дана тільки на запит правоохоронців. При цьому журналіст відмітив, що лікар Дімітрос Самарас дійсно працює у вказаній лікарні.

Нагадаємо, раніше адвокат Димінського Микола Лисий заявив, що його підзахисний пройшов медогляд у лікаря Дімітроса Самараса. За словами юриста, медична експертиза не виявила жодних слідів переломів, вивихів суглобів, синців, подряпин або інших тілесних ушкоджень.

Як повідомляв "Апостроф", 18 серпня автомобіль львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якоъ загинула молода жінка.

Родич загиблої стверджує, що за кермом авто перебував мільйонер, який після ДТП з місця пригоди зник. Однак охоронець бізнесмена заявив, що саме він був за кермом.

Також журналістам вдалося отримати відео міських камер відеоспостережень Львова, на яких зафіксовано пересування автомобіля Димінського в день аварії.