RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Донецьку розповіли, скільки отримують російські найманці

Відомий блогер з Донецька, який пише під псевдонімом Фашик Донецький підрахував, скільки отримують російські найманці, що воюють на території українського Донбасу.

Про це він написав у блозі на "Обозревателе".

"Будь-який невидимий турист з рифи в Донецьку отримує 35 тищов фубля мінімум. Це не кадровий військовий, а біосміття типу подохшего мотороли. У цивільному житті сума 564 долара на місяць - ну тупо не реальна для тупорилих росіян в плані заробити, бо мізків немає і не було ніколи. Як же це по-братськи - вбивати українців на українській землі за 18,8 баксів в день, ви не знаходите? " - написав блогер.

За його словами, місцеві бандити отримують менше - мінімум 15 тисяч рублів, тобто майже в 2,5 рази менше.

"В принципі все вірно і ніяких образ: хто громадянську війну замовляє, той і вирішує, скільки кому платити. Кадровий військовий РФ, іхтамнет, майбутній іхтамсдох, в званні рядового отримує 50 тисяч рублів або 806 доларів на місяць", - розповів Фашик Донецький.

Кадровий офіцер РФ на окупованому Донбасі отримує 80 тисяч рублів або 1290 доларів на місяць, командир танка 150 тисяч в місяць або 2419 доларів на місяць, навідник танка 100 000 в місяць або 1612 доларів на місяць.

Як повідомляв "Апостроф", раніше 22 липня, блогер підрахував, скільки коштує жителям окупованого Донбасу утримання Захарченко та його свити.