RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Прогнози збуваються: Саакашвілі вибрав інший шлях повернення в Україну

Екс-президент Грузії і колишній глава Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеіл Саакашвілі, як і прогнозував "Апостроф", збирається прибути в Україну з Перемишля поїздом "Інтерсіті".

ПОВЕРНЕННЯ СААКАШВІЛІ В УКРАЇНІ: ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ

Про це він заявив в неділю, 10 вересня.

"Ми знаємо, що на КПП "Краковець" - сотні моїх прихильників, але там є і "тітушки", які готують провокації... Щоб цього уникнути... ми порадилися, і вирішили, що можемо поїхати (в Україну) на "Інтерсіті", - заявив Саакашвілі в Перемишлі, куди прибув з Жешува з групою українських політиків, нардепів та євродепутатом Яцеком Саріуш-Вольським.

Фото: pravda.com.ua

Раніше політик зазначив, що має намір в'їхати з Польщі на територію України через прикордонний пункт пропуску в селищі Краковець Львівської області.

На момент публікації новини з відправленням поїзда, у якому знаходиться Саакашвілі, виникли проблеми.

Нагадаємо, ще 3 вересня "Апостроф" із посиланням на власні джерела в українському політикумі повідомляв, що Міхеіл Саакашвілі може прибути до України потягом "Перемишль" - "Київ". Особливість цього маршруту - в тому, що документи перевіряються безпосередньо в дорозі. Тому Саакашвілі не висадять десь на кордоні Польщі та України.

Більше читайте в статті "Апострофа": Готовий жити на кордоні: як Саакашвілі буде повертатися до України.