RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Зростом з собачку: в мережі висміяли спільне фото Путіна і Ердогана

В інтернеті висміяли спільне фото президента Російської Федерації Володимира Путіна і президента Туреччини Реджепа Ердогана, на якому помітно, що зріст глави Кремля набагато нижче офіційно заявленого.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Сергій Талк, публікуючи відповідне фото.

"Який же він все-таки невеликий! Особливо в порівнянні з іншими чоловіками. Це він в Стамбул приїхав, за помідорами. Помідорів йому дали, звичайно, але... дрібних. Обміліла Росіюшка..." - зазначив він.

Так, користувачі мережі заявляють, що на фото видно - глава Кремля нижче свого турецького колеги більше, ніж на 12 см, як це випливає з офіційних даних, згідно з якими зріст Ердогана - 183 см, а Путіна - 171 см.

У коментарях до посту відзначили, що, судячи з фото, зріст Путіна повинен бути в районі 148 см.

"Зріст з сидячу собаку. Тільки будь-якій поважаючій себе собаці буде огидно, якщо цього п***юка з нею порівняють...", "Він не дрібний, просто взуття не те взув...", "У Ердогана зріст 183 см. Я зі своїми 171 см буду йому по брови. А якщо воно ще на каблуках?!?" - пишуть в інтернеті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в одній з дошкільних установ Росії дітям дали вивчити дивний вірш зі згадуванням президента РФ Володимира Путіна.