RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Бійка Парасюка з Гелетеєм під Радою: з'явився коментар "потерпілого"

Начальник Управління державної охорони (УДО) Валерій Гелетей після сутички з народним депутатом Володимиром Парасюком заявив, що нардеп "демонструє неадекватне і антисоціальна поведінка, прикриваючись депутатською недоторканністю".

Про це Гелетей повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Суть проблеми в тому, що народний депутат Парасюк, його підхід, його звинувачення і все те, що сталося, відбулося у зв'язку з неадекватною поведінкою цієї людини. Я хотів почути від нього ті претензії не на камеру, а щоб він пояснив свої претензії до мене особисто", - зазначив він.

Начальник УДО вважає, що Парасюк заздалегідь спланував конфлікт.

"Він узяв із собою чоловіка, який знімав... така заготовка була. З самого початку він сказав, що багато людей зібралося біля Ради, правоохоронних органів, але це було тільки підстава, щоб конфлікт мав місце", - каже Гелетей.

Він додав, що заяву в поліцію на Парасюка писати не буде.

"Я ні в якому разі ні з якою заявою не звертався (у правоохоронні органи, – ред.). Я не кажу, що є тілесні ушкодження або порвана одяг, стався неприємний інцидент... Ударів не було, був один поштовх і його словоблуддя", - підкреслив Гелетей.

"Є гарне правило – не сперечатися і не вести діалог з людьми такого типу, щоб не опускатися до їх рівня, тому що це саме те, до чого вони прагнуть", - додав він.

Детальніше про ситуації під Верховною Радою, де зараз проходить мітинг, дивіться в онлайн-трансляції "Апострофа".