RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Прикриває майбутню агресію: російський політик вказав на небезпеку слів Путіна про любов до України

Заява президента Російської Федерації Володимира Путіна про те, що він любить Україну і українців, а також не хоче конфлікту на Донбасі - це звичайна тактика відволікання уваги, зокрема від загострення ситуації на сході України.

Про це "Апострофу" заявив російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

"Якби Путін робив так само, як говорив, то, напевно, знижувалося б протистояння на сході України і почалися б переговори з приводу повернення Криму. Це звичайна тактика - говорити одне, думати інше, робити третє. Так влаштовані спецслужби, так влаштований Путін", - зазначив він.

За словами Борового, Путін завжди говорив про дружбу між народами - все, як у Радянському Союзі. У той момент, коли члени Політбюро говорили про мир у всьому світі, необхідно було очікувати конфліктів в різних частинах планети.

"Це звичайна тактика відволікання уваги, адже ви ж розумієте, що все, що відбудеться найближчим часом у зв'язку з посиленням конфлікту, - це буде між США і Росією, між Україною і Росією. У цьому будуть винні ті, хто цей конфлікт (по версії кремлівської пропаганди, - "Апостроф") нібито провокує, а Путін залишається борцем за мир у всьому світі", - уточнив експерт.

Політик додав, що наближаються президентські вибори в РФ, а тактика, яка допомагала Путіну прийти до влади, потім її зберегти - це спецоперації, конфлікти.

"Згадаймо - спочатку були вибухи будинків, далі чеченська війна, грузинська кампанія, українська кампанія. Очікувати можна все що завгодно, і найгірше, тому що така природа агресивного імперського режиму, який створив Путін на території Росії", - підкреслив Боровий.

Він вважає, що промова Путіна нібито про примирення спрямована на те, щоб прикрити майбутню агресію.

"Тактика цього агресивного імперіалізму не змінюється, вона залишається такою ж. Ні в одній точці світу, де є присутньою Росія, ми не бачимо зниження напруженості", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Путін зізнався в любові до України: можна чекати гіршого".