RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

На Київщині продаються російські військові іграшки: в мережі скандал

У мережі розгорівся скандал навколо фотографій дитячих іграшок з символікою Російської Федерації, які продаються в будівельному гіпермаркеті "Епіцентр" у Броварах Київської області.

Фотографії опублікувала місцева жителька Тетяна Стащук в своєму Facebook.

"Два тижні тому у відділі дитячих товарів ми з сім'єю побачили моделі автомобілів з прапорами Росії, написами "спецназ", "збройні сили", "ОМОН" і т. ін. Я відразу ж зробила зауваження продавцеві. Той забрав іграшки, кинувши сухий коментар: "Так, спасибі, добре", - розповіла Тетяна Стащук.

Коли Тетяна прийшла в "Епіцентр" через тиждень, кількість товарів, що шанують країну-агресора, збільшилася в кілька разів. Продавець і адміністратор магазину розвели руками.

"Знову звернулися до продавців і отримали відповідь, що вони не відповідають за товар. Звернулися до адміністратора. Відповідь та же: "За товар не відповідаємо, у продажу то, що надіслали". Окей. Кличте когось, хто хоч за щось-небудь тут відповідає! Тому що здоровенний супермаркет, а головного не знайдеш. Звуть чергового. Він .... Здогадалися? Теж не відповідає! але обіцяє, що спробує розібратися, просить не писати поки скаргу. скаргу не пишу, але обіцяю, що через тиждень подивлюся на поличку і тоді буду писати вже не в книгу скарг. Обіцяла - виконую", - обурено додала Тетяна.

Відзначимо, даний пост активно коментують користувачі соціальної мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 30 липня минулого року, в мережі розгорівся скандал навколо фотографій дитячих іграшок з російською символікою і забороненої "георгіївською" стрічкою, які продаються в київському магазині "Дитячий світ" біля станції метро "Дарниця".