RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Жахлива ДТП у Харкові: в поліції зробили важливу заяву по водію Touareg

Начальник управління Національної поліції у Харківській області Олег Бех заявив, що статус водія Volkswagen Touareg, який проходить в якості свідка у справі про резонансну ДТП в Харкові, може бути змінений.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами Беха, на даний момент тривають експертизи, за результатами яких можна буде зробити остаточні висновки про ступінь винності кожного з учасників аварії.

"Це стосується також другого водія в ДТП, який був за кермом Volkswagen, роль якого у виникненні надзвичайної події на дорозі зараз також вивчається наслідком. Я не виключаю, що після отримання всіх необхідних даних його статус у кримінальному процесі буде змінено", - каже голова Харківської обласної поліції.

За його словами, розслідування автомобільної аварії буде проходити "максимально прозоро і об'єктивно". Олег Бех пообіцяв поінформувати громадськість про його результати через 10 днів.

Про те, що потрібно зробити в Україні для запобігання подібних аварій, читайте в матеріалі "Апостроф": "Багаті не бояться порушувати": найголовніше, що потрібно зробити після жахливої ДТП у Харкові".