RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Стало відомо про смерть заступника голови "дочки" "Газпрому"

У Петербурзі (Російська Федерація) після нещасного випадку помер заступник керівника дочірньої компанії "Газпрому" - "Газпром енергохолдинг" Сергій Філь.

Про це в суботу, 11 листопада, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу ТОВ "Газпром енергохолдинг".

"Смерть Сергія підтверджуємо. Він помер після тривалої хвороби, після нещасного випадку", - заявили в прес-службі компанії.

У той же час прес-служба Головного слідчого управління СКР по Петербургу уточнює, що відомство почало перевірку за фактом смерті чоловіка, який помер в одній з медичних установ міста в суботу.

"У даний час проводяться заходи, спрямовані на з'ясування всіх обставин того, що сталося, призначена судово-медична експертиза з метою встановлення причини смерті померлого. За результатами дослідчої перевірки буде прийнято процесуальне рішення", - йдеться в повідомленні.

За даними джерел агентства, на Філя 20 вересня в Петербурзі був скоєний напад. Як зазначають місцеві ЗМІ, після інциденту він був госпіталізований з важкими травмами голови і головного мозку і помер в нейрохірургічному інституті ім. Полєнова.

На сайті ТОВ "Газпром енергохолдинг" зазначено, що Філь був заступником генерального директора компанії по корпоративно-правовій роботі. Йому було 37 років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ЗМІ дізналися про смерть ще одного російського дипломата.