RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Смертельна ДТП з журналістом і політологами на Волині: стало відомо про новий поворот у справі

Смерть журналіста і чотирьох політологів, які загинули в ДТП у Рівненській області на початку вересня, є умисним вбивством.

До такого висновку дійшло слідство, свідчать дані постанови суду від 2 листопада, опублікованої в реєстрі судових рішень, повідомляє "Обозреватель".

Так, досудове розслідування встановило, що водій вантажного автомобіля DAF навмисне допустив зіткнення з автомобілем, в якому перебували політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур, а також секретар Ради донорів з питань децентралізації в Україні, колишній заступник глави Донецької військово цивільної адміністрації Сергій Попов.

Крім того, слідство заявило про наявність ще одного підозрюваного в причетності до смертельної ДТП і запросило у Печерського суду доступ до мобільних телефонів даного фігуранта справи і доступ до інформації мобільного оператора. Суд клопотання слідчого прокуратури задовольнив.

Як повідомляв "Апостроф", раніше член колегії МВС, позаштатний радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко заявив, що автомобільна аварія на трасі в Рівненській області, в якій загинули журналіст і чотири політолога, могла статися через поганий стан дорожнього полотна.