RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Тепер все зникло: відомий журналіст показав фото з окупованого Донецька

У мережі з'явилися фотографії з непрацюючими закладами в окупованому Донецьку, які були раніше досить відомі.

Дані знімки були зроблені журналістом місцевого видання, повідомляє на своїй сторінці в Facebook український журналіст Денис Казанський.

"Інтертоп", "М1", "Черчиль", піцерія "Адріано", "Хата-читальня" - тепер це все зникло. А всього кілька років тому важко було уявити Донецьк без цих місць", - написав Казанський.

Журналіст зазначив, що в даних місцях була дуже хороша атмосфера, але незабаром навіть вивіски цих бутиків і кафе пропадуть.

"З одного боку я розумію, що, швидше за все, вже не повернуся в Донецьк. Це пройдений етап мого життя. А з іншого боку - все одно шкода, що якісь виродки це знищили. В "Адріано" була непогана піца. В "Хаті" - приємна атмосфера. А бутики робили Донецьк тим старим добрим буржуазним містом, яким він був до 2014. Поки ще про старий Донецьк нагадують вивіски-примари. Але незабаром зникнуть і вони. Замість магазину сигар і коньяків відкриється черговий "обнал пенсій" і "Алкомаркет". Зараз в тренді такі заклади ...", - додав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст Денис Казанський підняв на сміх фото виставки комунальної техніки в окупованому Донецьку.