RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Підстрелили охоронців: під Києвом влаштували зухвале пограбування "ювелірки"

У місті Біла Церква Київської області невідомий чоловік в масці напав на ювелірний магазин, підстреливши двох охоронців, один з яких помер від отриманих поранень.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції в Київській області.

"Нападник зайшов до магазину шляхом вільного доступу наприкінці робочого дня, розпилив в приміщенні сльозогінний газ та намагався заволодіти ювелірними виробами. Продавець встиг натиснути тривожну кнопку і за декілька хвилин на місце події прибув наряд приватної охорони. Зловмисник кілька раз прицільно вистрілив в охоронців, після чого зник у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Один з охоронців отримав вогнепальне поранення шиї. Медики не змогли врятувати життя 42-річного чоловіка. Інший охоронець отримав легке поранення.

За даним фактом порушено два кримінальних провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) та за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", 14-річного сина народного депутата Ігоря Попова Богдана, затриманого 26 листопада під час збройного нападу на магазин, слідство підозрює ще в п'яти нападах.