RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Рада прийняла гучне рішення по відомому борцю з корупцією

У четвер, 7 грудня, Верховна Рада України прийняла рішення відкликати народного депутата фракції "Самопоміч" Єгора Соболєва з посади голови парламентського комітету з питань запобігання та протидії корупції.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відзначається, що таке рішення на пленарному засіданні підтримали 256 народних депутатів.

"Причина мого звільнення дуже проста - і я цим дуже пишаюся - причина мого звільнення в тому, що прийняті нами закони почали, можливо, вперше в історії України, працювати на нас, ми самі стали першими їх виконувати, народні депутати України почали заповнювати електронні декларації... Дуже важливо, що почало працювати законодавство про антикорупційне бюро", - сказав Соболєв.

Як відомо, авторами ініціативи щодо відкликання Соболєва стали 12 народних депутатів-членів антикорупційного комітету з фракції "Блок Петра Порошенко" (6 нардепів), "Народний фронт", "Опозиційний блок" (по 2 депутата), "Радикальної партії" і групи "Відродження" (по 1 парламентарію).

Як повідомляв "Апостроф", президент України Петро Порошенко викликав сильне роздратування в Європейському союзі заявами про необхідність визнати право України на членство в ЄС.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Порошенко розколов Європу на два табори, а в США думають про майбутнє Саакашвілі".