RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Смертельна ДТП в Харкові: батьки однієї з жертв зробили гучну заяву по вироку Зайцевій

Сім'я загиблого в страшній аварії в центрі Харкова Олександра Евтєєва просить співробітників правоохоронних органів розслідувати інцидент як "умисне вбивство".

Про це мати загиблого заявила журналістам на суді щодо обрання запобіжного заходу Олені Зайцевій, повідомляє newsroom.kh.ua.

На думку сім'ї Євтєєвих, 20-річна водій автомобіля Lexus є головною винуватицею того, що сталося, і зараз прагне пом'якшити свою вину. У зв'язку з цим вони звертаються до правоохоронців із проханням змінити кваліфікацію кримінального провадження.

"Всі батьки вважають, що це було не ДТП, а умисне вбивство. Якщо Зайцева знала, що приймає препарати і робить це протягом десяти років після тієї аварії, так навіщо ж вона сідала за кермо? Значить, вона знала, що може цим вбити людей", - сказала Світлана Євтєєва.

Як повідомляв "Апостроф", під час судового засідання Зайцева визнала свою провину.

Детальніше про трагедію і про те, які кроки допоможуть знизити смертність на дорогах, читайте в матеріалі "Апостроф": "Багаті не бояться порушувати": найголовніше, що потрібно зробити після жахливої ДТП у Харкові".