RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Смертельна ДТП у Харкові: Зайцева зробила гучне визнання

Обвинувачена у скоєнні ДТП в центрі Харкова, який забрав життя шести людей, Олена Зайцева під час судового засідання визнала свою провину.

Відео зі словами Зайцевої опубліковано на YouTube.

"Я щиро співчуваю і прошу прощення. Я знаю, що це нічого не поверне. Будь ласка, вибачте мене, якщо зможете. Я дійсно сумую. Я кожного дня молюся за всіх загиблих і потерпілих. Якщо можна було щось повернути, я б віддала своє життя. Я вам присягаюся, я більше ніколи не сяду за кермо. Ні в якому разі не хотіла, щоб так сталося", - сказала дівчина.

Також вона підкреслила, що ніколи не брала наркотичних речовин і додала, що готова понести покарання, яке їй призначить суд.

"Я знаю, що всі вважають мене наркоманкою. Я не хочу, щоб люди так думали, тому я ніколи нічого не вживала. Для мене це небезпечно, тому що з-за травми, якщо я хоч що-то прийму для мене це може бути смертельно. Я визнаю свою провину і готова нести відповідальність. Я готова понести покарання, яке призначить суд", - зазначила Зайцева.

Детальніше про трагедії і про те, які кроки допоможуть знизити смертність на дорогах читайте в матеріалі "Апостроф": "Багаті не бояться порушувати": найголовніше, що потрібно зробити після жахливої ДТП у Харкові".