RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Відомого соратника Путіна вигнали з засідання в ПАРЄ: опубліковано відео

У четвер, 14 грудня, голова політичного комітету Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Морген Йенсен попросив главу комітету Держдуми Російської Федерації з міжнародних питань Леоніда Слуцького покинути засідання.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко.

"Зараз на засідання підкомітету з зовнішніх зв'язків Комітету ПАРЄ з політичних питань, який проходить сьогодні в Парижі, з'явилися глава комітету Держдуми по СНД і зв'язках зі співвітчизниками Леонід Калашников і глава комітету Держдуми з міжнародних питань Леонід Слуцький. Причому якщо Калашников був запрошений, то Слуцький - просто, мабуть, повз проходив", - зазначив він.

За словами Гончаренка, він разом з делегатом від України Оленою Сотник порушили питання про неприпустимість спілкування з людьми, які перебувають під санкціями. На що Калашников почав скаржитися і на країну, і на Гончаренка особисто.

У результаті Йенсен попросив Слуцького покинути засідання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд відкинув пропозицію розділити між усіма членами внесок Росії до бюджету організації, щоб зупинити процес повернення російської делегації в ПАРЄ.