RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Обстріл Новолуганське з "Градів": з'явилися нові подробиці, відео та карта

В результаті обстрілу населеного пункту Новолуганське на Донбасі пошкоджено більше 100 будинків.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала спікер Національної поліції Донецької області Наталя Шиман.

"Групи фіксації поліції документували кожне руйнування, і вже виявлено понад 100 будівель, які були пошкоджені під час вчорашнього обстрілу", - повідомила Шиман.

У той же час блогер під ніком Горловец на своїй сторінці в Twitter виклав карту обстрілу.

"Мої колишні колеги (живуть прямо під стрілкою на карті) стверджують, що летіло чітко над ними, заграва бачили в стороні ш-ти Олександр-Захід/Стирол", - написав блогер.

Як відзначили в прес-центрі штабу АТО в Facebook, бойовики в Донецькій області застосували реактивні системи залпового вогню по житлових кварталах населеного пункту Зайцеве з боку тимчасово окупованій Горлівки.

"Вогонь вівся з району тимчасово окупованого противником міста Горлівки. За попередньою інформацією, обстріл вівся з житлових кварталів", - відзначили в штабі АТО.

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський зазначив, що зараз жителям селища потрібна плівка, щоб тимчасово закрити вибиті вікна в будинках.

Відзначається, що зараз рятувальники, поліцейські та військові розбирають завали і допомагають місцевим закривати вікна і лагодити дахи. Сапери оглянули територію і знешкодили снаряди.

Раніше в мережі знайшли докази причетності бойовиків до обстрілу Новолуганське.