RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стрілянина на кондитерській фабриці в РФ: з'явилися нові подробиці і фото злочинця

Колишній власник кондитерської фабрики "Меншовик" в Москві (Російська Федерація), якого підозрюють у стрілянині і вбивстві охоронця з карабіна, є батьком 8 дітей.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Так, поліція відпрацьовує версію того, що Ілля Авер'янов вже покинув зону оточення і зараз ховається десь в околицях. Його місцезнаходження встановлюватимуть за сигналом з мобільного.

Відзначається, що на фабричній території розташовані два будинки-п'ятиповерхівки. Між собою вони пов'язані підземним переходом. Поліція підозрює, що саме по ньому він і перейшов з одного корпусу в інший, після чого і зумів сховатися.

За деякими даними, фахівці МВС Москви змогли вступити в переговори з Іллею Авер'яновим. Правда, поки тільки по мобільнику.

За словами колишнього начальника служби безпеки однієї з компаній Авер'янова, бізнесмен раніше вживав "психотропні таблетки".

У свою чергу, RT зазначає, що екс-власник "Меншовика" не схильний до насильства, але родичі Авер'янова стверджують, що він був запальний і "міг влаштувати скандал через дрібницю".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії відкрили стрілянину по журналісту "Кавказького вузла".