RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вбивство Ноздровської: дружина підозрюваного озвучила несподівану версію

Дружина підозрюваного у вбивстві української правозахисниці Ірини Ноздровської Юрія Россошанського Ольга вважає, що її чоловік міг обмовити себе в обмін на амністію сина - Дмитра, який збив на смерть молодшу сестру юристки Світлану.

Про це вона заявила в інтерв'ю виданню "Страна".

За словами жінки, Юрій зателефонував їй після затримання.

"Я його питаю: "Юро, навіщо ти зізнався на суді в убивстві Ірини Ноздровської? Навіщо ти себе обмовив?" А він мені відповідає: "Не переживай, ти під охороною". Я йому кажу: "Юро, ти в собі? Тебе що, обкололи чимось?". А він знову мені про охорону... Пізніше з'ясувалося, що мені дійсно надали охорону", - сказала вона.

Ольга вважає, що цей дзвінок був натяком на те, що він свідомо прийняв таке рішення.

"Чоловік найбільше на світі любить наших дітей і заради них готовий на все. На жаль, домогтися звільнення Діми шляхом судових позовів ми не змогли. Тому Юра міг укласти угоду з кимось із великих чинів в поліції в обмін на амністію для Діми. А що робити, якщо справедливості у нас в країні немає? Втім, я вважаю, що Юра марно приніс себе в жертву", - додала вона.

Жінка впевнена, що поліцейським вигідно звалити всю провину на Юрія, мовляв, швидко розкрили таку гучну справу.

"Вони (поліцейські, - ред.) можуть пообіцяти все що завгодно. А потім забудуть про свої слова. І будуть мої чоловіки сидіти в тюрмі до нескінченності..." - підсумувала Ольга.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Юрій Россошанський, підозрюваний у вбивстві юристки і правозахисниці Ірини Ноздровської, розповів про те, що вбив її, не плануючи своїх дій заздалегідь.

Читайте також матеріал "Апострофа": "Друг Ноздровської не повірив, що затриманий її вбивця, і висунув свою версію злочину".