RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Хамство і обман: заборонений в Україні блогер поділився враженнями від поїздки в Крим

Відомий російський блогер Ілля Варламов, якому заборонений в'їзд в Україну, розповів про свою поїздку до окупованого Російською Федерацією Криму.

Про це він написав у своєму блозі на "Ехо Москви".

"Прилетів до Сімферополя... Як завжди, ще в зоні отримання багажу (хоча це закрита зона) на пасажирів нападають таксисти. Як потім пояснює мені один з місцевих бомбил, найсолодші замовлення тут отримують родичі співробітників поліції, які охороняють аеропорт. Сімейний бізнес: поліцейський охороняє , а родичі годуються. Вони пропускають своїх ближче до пасажирів, незважаючи на те, що це заборонено", - зазначив Варламов.

За його словами, за поїздку до центру Сімферополя (15 хвилин і кілька кілометрів) просять 1500 рублів. Якщо викликати таксі по телефону, буде 400 рублів, а за озвучені 1500 можна доїхати до курортних міст на березі моря. Блогер підкреслив, що таксисти відверто грубіянять, кидаються на туристів, брешуть про ціни.

"Робота таксі в аеропорту будь-якого міста дуже показова. Від аеропорту залежить, яким буде перше враження від міста, яке залишиться у туристів. Перше враження від Сімферополя: вас хочуть обдурити; вас, швидше за все, обдурять; вам нахамлять; тут слабка влада, нездатна навести порядок; тут свавілля і корупція", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик різко відповів на питання журналістів, чи є Крим Україною.